Platte daken

Plaatsbesparend & voordelig in prijs

De voordelen van een plat dak

Als u nog twijfelt over welke dakvorm het beste bij uw pand zou passen, raden wij u een plat dak aan. Aan dat daktype zijn namelijk heel wat voordelen verbonden.

Omdat er geen schuine wanden aanwezig zijn, wint u aan ruimte binnenshuis. Daarnaast is een plat dak voordelig in prijs en ideaal om later nog een aanbouw op te plaatsen.

Bovendien kunnen zonnepanelen er makkelijk op geïnstalleerd worden.

Dakwerken aan uw platte dak op til?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Dakbedekking uit roofing, pvc, TPO of EPDM

Laat uw dak isoleren, bekleden of renoveren

Bij DWG Projects kunnen we niet alleen een plat dak plaatsen, maar evengoed een bestaande constructie isoleren, bekleden of renoveren. Welke klus u ons ook voorlegt, we maken steevast gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen.

Qua dakbedekking zetten we roofing, pvc, TPO en EPDM in. Die halen we bij merken als Resitrix, Evalastic, Alphathor en SOPREMA. Hieronder lichten we elke soort kort aan u toe:

Roofing is een van de budgetvriendelijkste dakrubbers en gaat 20 à 25 jaar mee. We branden het op uw platte dak en kunnen het moeiteloos met isolatie combineren. Eventuele scheuren of blazen zijn in een vingerknip te herstellen.

Een flexibele, sterke en waterdichte dakbedekking die vlot te onderhouden is. Daarnaast reflecteert pvc uv-stralen goed, wat uw woon- of werkklimaat ten goede komt.

TPO is een dakbedekking die niet snel krimpt of uitzet. Het materiaal is goed bestand tegen vocht, warmte en chemische stoffen. Verder is het handig om groendaken mee te bekleden.

Het flexibele dakrubber EPDM gaat tot wel 50 jaar mee en is uv– en vorstbestendig. Een groot pluspunt is dat we het membraan over beschadigde dakbedekking kunnen plaatsen zonder die te hoeven verwijderen.

Ook tot uw dienst voor inspectie & onderhoud

Een water- en winddicht dak als resultaat

Voor isolatie en lichtkoepels beroepen we ons respectievelijk op Recticel, Skylux en VELUX. Eén ding staat vast: uw platte dak zal een water– en winddicht geheel worden dat perfect bij de stijl van uw pand en gevel aansluit. Na afloop blijven we bereikbaar voor inspectie en onderhoud. Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse of onze referenties te doorbladeren.

DWG Projects uit Ninove is thuis is platte en groendaken, gevelbekleding, inspectie en onderhoud.